Of het nu gaat om een landelijk design of een strak ontwerp, wij denken graag met u mee om die tuin te ontwerpen die voldoet aan uw wensen. 

De aanleg van uw tuin vergt behoorlijk wat planning en voorbereiding. Gardians heeft de juiste vakmensen in huis en werkt met de beste materialen om van uw tuin een succes te maken.

Voor wie geen tijd heeft en toch zorgeloos van de tuin wilt blijven genieten biedt Gardians tuinonderhoud aan. 

Van overkappingen tot schuttingen. Bij Gardians zijn er tal van mogelijkheden om het woongenot van uw tuin intens te te vergroten.

Vakkundige aanleg met alle expertise in eigen huis.

“Graag willen wij het hele team van Gardians bedanken voor hun inzet om van onze enorme verwilderde puinhoop weer een mooie strakke tuin te maken. Het ziet er geweldig uit, vakwerk!”

Bert & Marjan

"Het is nu voor ons een dagelijks genieten van onze door Gardians aangelegde en gerenoveerde tuin. Ik wil je nog even hartelijk bedanken voor die prachtige vijgenboom. Hij doet het geweldig, het is echt een blikvanger!"

William & Simone

“We zijn dolgelukkig met onze nieuwe tuin. De combinatie van nieuw en tweedehands materiaal was voor ons een uitkomst. Gemoedelijk samenwerken heeft resultaat opgeleverd!”

Bas & Lea

"Gardians heeft vorig jaar een ontwerp voor onze gehele tuin gemaakt. Haar ontwerp met een strakke verdeling tussen bloemperken en terras/paden heeft ons aangenaam verrast."

Koos & Lenie

"We genieten enorm van onze nieuw aangelegde achtertuin. Door het verrassende ontwerp van Gardians is alle ruimte optimaal benut, de rondingen geven de tuin een heel speels effect."

Mark de G.

Laat u door ons verassen.

Creatieve oplossingen voor bijna alle uitdagingen.