Wij denken mee, van begin tot eind.

Uw tuin aanleggen door Gardians

Elke tuin is persoonlijk maatwerk met een eigen sfeer. Door goed te luisteren naar uw wensen proberen wij deze te vertalen naar een tuin op maat. Het aanleggen van een tuin vereist kennis van de materialen en beplanting om zo deze perfecte sfeer te creëren. Bij Gardians hebben wij deze kennis in huis om uw tuin tot een succes te maken.

Van ontwerp tot realisatie

Nadat u helemaal tevreden bent met ons ontwerp van uw nieuwe tuin kunnen wij overgaan tot het realiseren van deze tuin. Wij zullen de betreffende materialen, eventuele beplanting en elementen gaan bestellen en een datum met u afstemmen wanneer wij de aanleg van uw nieuwe tuin gaan realiseren. In de tussenliggende periode van kennismaking en realisatie houden wij u regelmatig op de hoogte van de voortgang.

Verschillende elementen

Verschillende elementen kunnen de sfeer van uw tuin bepalen. Bij Gardians weten wij dit als geen ander. Denk hierbij aan onder andere een overkapping, de verlichting en natuurlijk ook de schuttingen. Voor al deze specialisaties bent u bij Gardians ook bij het juiste adres. Wij staan graag voor u klaar om u te adviseren wat het beste aansluit bij uw wensen. 

Oplevering van uw nieuwe tuin

Wanneer wij klaar zijn met de aanleg van nieuwe tuin zullen wij alles met u nalopen. Het is voor ons belangrijk dat alles naar wens is zodat wij uw tuin kunnen opleveren. Indien u tevreden bent wordt het opleveringsrapport getekend en kunt u genieten van uw prachtige nieuwe tuin.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Kom dan snel te weten wat wij eventueel voor u kunnen betekenen!

Waarom kiezen voor Gardians?
  • Uniek tuinontwerp door onze eigen tuinarchitecht;
  • Jarenlange ervaring in aanleg, materialen en beplanting;
  • Uitstekende service en kwaliteit voor een nette prijs;
  • U kunt ook bij Gardians terecht voor onder andere schuttingen, overkappingen en verlichting
Voorbereidingen

Indien nodig wordt uw omgeving door ons ingelicht over de werkzaamheden/leveringen die bij u plaats gaan vinden. Alle materialen, containers, toilet e.d. worden direct besteld door ons om vertragingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Nette werkomgeving

Tijdens de werkzaamheden en aan het einde van de dag zorgen wij ervoor dat de overlast zoveel mogelijk beperkt blijft.

Pallets, plastic en overgebleven materialen worden direct afgevoerd. Ook eventuele containers proberen wij zo snel mogelijk op te laten halen. Zo is er aan het einde van de dag een schone, aangeveegde stoep en straat.

Uitstekende service en nazorg

Bij ons is het belangrijkste dat u tevreden bent. Mocht er na de oplevering toch iets niet in orde zijn dan komen wij gewoon terug bij u om samen tot een oplossing te komen.

Gardians-Logo-Primary-Black