Tuinonderhoud door vakmensen

Meer dan grasmaaien

Heeft u geen tijd, zin of kennis om uw tuin van tijd tot tijd op de juiste manier te onderhouden? Wij nemen deze taak graag van u over. Goed tuinonderhoud bestaat uit meer dan alleen grasmaaien en onkruid wieden. De planten, bomen en struiken in uw tuin hebben zo nu en dan allemaal hun eigen, specifiek onderhoud nodig.

Laat u ontzorgen

Tuinen met (veel) groen vergen vaak meer en vaker onderhoud. Dit kunt u natuurlijk zelf doen, maar hoe fijn is het om hier niet meer over na te hoeven denken en dit uit te besteden aan ons. Zo heeft u heeft het beste van beide; een professioneel onderhouden tuin en meer tijd voor andere bezigheden.

Onderhoudsplan

In overleg met u stellen wij een onderhoudsplan op. Dit houdt in dat wij samen met u bepalen hoe en wanneer uw tuin het beste onderhouden kan worden. Over het algemeen is dit twee keer per jaar, namelijk in het voor- en najaar. Wij nemen dan zaken zoals snoeien, gras verticuteren, dode struiken en planten vervangen voor onze rekening

Voordeel van een onderhoudsplan

Het voordeel van een onderhoudsplan is dat u zelf niet in de gaten hoeft te houden wanneer wat moet gebeuren. Wij voeren al het onderhoud uit. De kosten van een onderhoudsplan zijn per tuin verschillend. Neem contact met ons op, zodat wij een prijs voor u kunnen berekenen.

Laat uw tuin professioneel onderhouden

Onderhouden is namelijk meer dan grasmaaien en onkruid wieden

Vooraf

20161110_100456

Achteraf

20161202_151122
Gardians-Logo-Primary-Black