Net dat beetje meer.

De juiste kennis

Voor alle voorkomende werkzaamheden in uw tuin hebben wij de kennis in huis. Dit lijkt natuurlijk vanzelfsprekend. Maar hiermee bedoelen wij ook alle soorten tuinspecialisaties waar veel timmerwerk bij komt kijken. Dit is nodig om tot een kwalitatief goed aangelegde tuin te komen waarvan u vele jaren plezier van zult hebben.

De juiste machines en materialen

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd waar wij onze materialen inkopen. Het voordeel hiervan is dat we uitstekende kwaliteit leveren tegen een nette prijs.

Om het werk goed en efficiënt te kunnen uitvoeren beschikt Gardians over de juiste machines en gereedschappen. 

 

Verschillende specialisaties

Tegenwoordig wordt de tuin veel meer betrokken bij de woning en mensen gaan steeds meer buiten leven. Daardoor kiezen veel mensen voor een overkapping/veranda in de tuin en zijn mensen veel meer bewust geworden van tuinverlichting. Bij Gardians kunt u terecht voor allerlei soorten specialisaties, dit zijn onder andere:

Bij overkappingen en veranda's kunt u kiezen voor een standaard bouwpakket. Maar wij leveren ook maatwerk. Hierdoor is het mogelijk om verder in te spelen op de wensen van de klant. Ook kan je de ruimte die je hebt in de tuin veel beter benutten.

Benieuwd wat er bij u mogelijk is?

Wij geven u graag advies

Tuinspecialisaties:

Het mag duidelijk zijn dat wij alle soorten tuinspecialisaties beheersen. Van vijvers tot damwanden. Hieronder ziet u enkele pagina's van veelvoorkomende tuinspecialisaties.

Overkappingen

Terrasoverkappingen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De meest gangbare materialen zijn hout en aluminium. Maatwerk is ook mogelijk. 

Tuinafscheidingen

Houdt u wel van een beetje variatie en spreken de meeste standaard tuinafscheidingen u niet echt aan? Dan zijn betonschuttingen misschien wel iets voor u.

Verlichting

Buitenverlichting brengt de sfeer die u wenst in de tuin, overkapping of op het balkon. Gardians voorziet u graag van stijlvolle tuinverlichting van hoge kwaliteit.

Gardians-Logo-Primary-Black