Maak van je tuin een thuis

Meer genieten van uw tuin

Spendeert u liefst zoveel mogelijk tijd in uw tuin of op uw terras, maar houdt de zon, wind of regen u soms tegen? Dankzij de veranda’s en overkappingen van Gardians kunt u weken langer per jaar van het buitenleven genieten. Onze houten bijgebouwen houden u niet alleen droog tijdens een zomerse regenbui, maar ook voor de wat koelere najaarsavonden. Met deze extra open kamer voor uw huis kunt in u elk jaargetij buiten besteden. Het overdekte terras kan in stijl naadloos aansluiten bij de stijl van uw huis of er juist uit springen door de bijzondere en excentrieke vormgeving.

Vakkundig plaatsen

Overkappingen plaatsen is lastiger dan men vaak denkt.  Gardians heeft jarenlange ervaring en de juiste vakmensen om uw overkapping perfect te plaatsen. Wij leveren maatwerkoplossingen voor elke situatie en helpen u graag met het realiseren van het beste eindresultaat. 

Breed assortiment

U vindt hier verschillende overkappingen van de beste kwaliteit. Wij hebben altijd een overkapping of veranda die bij uw smaak past. Wat uw smaak ook is, Gardians heeft wat u zoekt.

Bij Gardians kunt u kiezen uit een houten of aluminium overkapping.

  • Een houten terrasoverkapping heeft een natuurlijke uitstraling, is robuust en gaat lang mee. Bovendien kunt u een houten overkapping in elke gewenste kleur overschilderen. Dat hoeft niet meteen, maar kan wel handig zijn als u bijvoorbeeld uw woning schildert en ervoor wilt zorgen dat de overkapping weer helemaal aansluit bij de nieuwe uitstraling van uw woning.
  • Een aluminium terrasoverkapping heeft veel voordelen.  Het belangrijkste voordeel is dat zo'n overkapping het hele terras overdekt. Een ander voordeel van een overkapping is dat deze netjes aangesloten wordt op de gevel. Er zijn geen naden of kieren die toch voor extra overlast kunnen zorgen. Deze naadloze aansluiting zorgt ervoor dat u letterlijk uw woonoppervlak vergroot,zeker wanneer u de aluminium overkapping combineert met zijwanden of zelfs een schuifwand in de voorzijde.

Verschillende overkappingen van hout:

Wij plaatsen diverse overkappingen van verschillende houtsoorten. Elke houtsoort heeft weer haar eigen uitstraling. Kies uit houten overkappingen met plat dak of schuin dak. Tevens plaatsen wij deze overkappingen met of zonder berging.

20170816_163313_001
20170523_094917
20150702_154959
20150721_172543

Verschillende overkappingen van aluminium:

Gardians is een erkende dealer van Gumax terrasoverkappingen. De kwaliteit van deze terrasoverkappingen is uitstekend.

Met een gegalvaniseerde gootstrip van verenstaal en gebruik van 6063-T6 aluminium bent u verzekerd van een oersterke constructie welke een gewicht van 80 kg per m2 kan dragen. De terrasoverkappingen zijn voorzien van een CE keurmerk, en voldoen daarmee aan de Europese bouwnormen. Er zijn verschillende typen dakplaten van polycarbonaat of glas beschikbaar. Daardoor heeft u de keuze tussen een hoge lichtdoorlating of juist voor een zon- en warmte werend dak. De terrasoverkapping is beschikbaar in diverse kleuren. Daarnaast zijn er twee verschillende stijlen: modern of klassiek. 

Het is ook mogelijk om de overkapping uit te breiden. Door bijvoorbeeld glazen schuifdeuren rondom te plaatsen, kunt een u soort serre creëren.

Gumax terrasoverkapping
Gumax_terrasoverkapping_46
Gumax_terrasoverkapping_5
Gumax_terrasoverkapping_43

Op zoek naar een overkapping voor in uw tuin?

Ontdek onze mogelijkheden

Verschillende soorten en materialen

Terrasoverkappingen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De meest gangbare materialen zijn hout en aluminium. Een houten terrasoverkapping is duurzaam en heeft een warme uitstraling. Een aluminium terrasoverkapping is ,strak,onderhoudsarm en past goed bij een moderne woning.

Waarom kiezen voor Gardians?
  • Onze overkappingen zijn van de best verkrijgbare kwaliteit;
  • Uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding;
  • Keuze uit meerdere houtsoorten en verschillende modellen aluminium overkappingen;
  • Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw overkapping vakkundig wordt geplaatst.
Verlichting in en rondom uw overkapping

Gardians heeft verschillende modellen tuinverlichting in het assortiment om in uw overkapping te monteren. Zo kunt u 's avonds genieten van uw tuin. Lees hier meer over de mogelijkheden van onze tuinverlichting.

Uitstekende service en nazorg

Bij ons is het belangrijkste dat u tevreden bent. Mocht er na de oplevering toch iets niet in orde zijn dan komen wij gewoon terug bij u om samen tot een oplossing te komen.

Gardians-Logo-Primary-Black