Meer dan alleen schuttingen

Tuinafscheidingen voor meer privacy

Een open tuin is prettig, maar een beetje privacy ook. Daarom kiezen de meeste mensen voor tuinafscheidingen, die ervoor zorgen dat hun tuin afgescheiden wordt van bijvoorbeeld de tuin van de buren. Een tuinafscheiding is er in veel soorten en maten.

Verschillende soorten tuinafscheidingen

Er zijn verschillende soorten houten schuttingen van rabatdelen verkrijgbaar, zoals geïmpregneerd hout, hardhout en Douglashout. Kiest u liever voor onderhoudsvrij, dan is een hout- betoncombinatie (betonschuttingen) een goede optie. Maar houdt u meer van natuurlijk, dan is een kant en klare haag erg mooi. Deze tuinafscheiding is niet direct volledig zichtdicht, maar het paneel is al wel geheel begroeid en de haag wordt in de loop van de tijd steeds voller.

Dichte tuinafscheidingen

U vindt hier alle tuinafscheidingen die ‘zichtdicht’ zijn. Dit betekent dat de tuinafscheiding direct privacy biedt, omdat u er niet doorheen kunt kijken. Wij hebben altijd een zichtdichte tuinafscheiding die bij uw smaak past. Wat uw smaak ook is, Gardians heeft wat u zoekt.

Vakkundig geplaatst

Tuinschermen plaatsen is lastiger dan men vaak denkt. Alle schermen dienen niet alleen waterpas geplaatst te worden, deze dient ook strak over de erfafscheiding geplaatst te worden. Gardians heeft jarenlange ervaring en de juiste vakmensen om uw tuinschermen perfect te plaatsen. Wij leveren maatwerkoplossingen voor elke situatie. Daarnaast behoort het plaatsen van tuinpoorten natuurlijk tot de mogelijkheden. 

Betonschuttingen 

Houdt u wel van een beetje variatie en spreken de meeste standaard tuinafscheidingen u niet echt aan? Dan zijn betonschuttingen misschien wel iets voor u. Betonschuttingen zijn schuttingen waarbij hout gecombineerd wordt met beton. Dit geeft een hele moderne uitstraling aan het geheel. Doordat er geen hout in de grond gaat,maar alleen beton is dit type schutting zeer sterk en duurzaam. 

Verschillende houtsoorten:

Er bestaan verschillende houtsoorten waarvan een tuinscherm gemaakt kan zijn. Elke houtsoort zorgt voor haar eigen uitstraling.

Hardhout
Hardhout
Douglas
Douglas
Vuren
Vuren
Grenen
Grenen

Verschillende soorten betonpalen:

Er bestaan verschillende soorten betonpalen. U kunt kiezen voor een diamant- of een ronde kop. Beide soorten betonpalen worden door ons in de kleur antraciet of grijs geleverd.

Diamantkop - Antraciet
Diamantkop - Antraciet
Diamantkop - Grijs
Diamantkop - Grijs
Ronde kop - Antraciet
Ronde kop - Antraciet
Ronde kop - Grijs
Ronde kop - Grijs

Op zoek naar een nieuwe tuinafscheiding?

Ontdek onze mogelijkheden

Verschillende soorten en materialen

Naast de tuinafscheiding van hout- betonschutting, kunt u bij ons ook terecht voor een tuinafscheiding in de vorm van een rabatdelen. Daarnaast hebben wij tuinafscheidingen van natuursteen, een kant en klaar haag of schermen voor balkon en terras.

Waarom kiezen voor Gardians?
  • Onze tuinafscheidingen zijn van de best verkrijgbare kwaliteit;
  • Uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding;
  • Keuze uit meerdere houtsoorten en verschillende betonpalen;
  • Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw tuinschermen vakkundig worden geplaatst.
Verlichting op uw tuinscherm

Gardians heeft verschillende modellen tuinverlichting in het assortiment om aan uw tuinscherm te monteren. Zo kunt u 's avonds genieten van uw tuin. Lees hier meer over de mogelijkheden van onze tuinverlichting.

Uitstekende service en nazorg

Bij ons is het belangrijkste dat u tevreden bent. Mocht er na de oplevering toch iets niet in orde zijn dan komen wij gewoon terug bij u om samen tot een oplossing te komen.

Gardians-Logo-Primary-Black