Laat uw tuin stralen

Tuinverlichting, ook 's avonds genieten van uw tuin

Tuinverlichting, ofwel buitenverlichting kan in uw tuin letterlijk het verschil maken tussen dag en nacht. Het licht brengt de sfeer die u wenst in de tuin, overkapping of op het balkon. Gardians voorziet u graag van stijlvolle tuinverlichting van hoge kwaliteit.  Door ons ruime aanbod kunnen wij altijd aan uw wensen voldoen.  

Tuinverlichting in vele vormen

Buitenverlichting kan in de vorm van spots in de grond zijn, of in het plafond. Het kunnen lampen aan de wand zijn of spots in de wand. Of het nu om sfeer in de tuin gaat, of om tuinverlichting ten behoeve van de veiligheid, Gardians heeft het!

Tuinverlichtingsplan

Heeft u grootse plannen om de volledige tuin aan te pakken dan is het verstandig om eerst een tuinverlichtingsplan te maken. Een lichtplan helpt u bij het kiezen van de juiste armaturen, de plaats van spots en kabels. Kortom; met de juiste voorbereiding voorkomt u dubbel werk en heeft u vooraf een duidelijk beeld van de kosten en het eindresultaat.

Veel mogelijkheden 

Tuinverlichting geeft het mooiste resultaat bij voldoende contrast tussen licht en donker. Licht hier en daar daarom wat elementen, zoals een mooie boom, struik of beeld, uit. De kleur van het licht speelt een belangrijke rol bij de sfeer die u wilt bereiken. Geel licht zorgt voor een warm resultaat, wit licht heeft een modern, strak effect.

Tuinverlichting iets voor u?

Ontdek onze mogelijkheden

Enkele mogelijke opties:

  • Grondspot voor het verlichten van oprit of tuinpad;
  • Wandlamp voor het verlichten van gevel of schutting;
  • Sokkel voor het verlichten van het terras
  • Floodlight voor het verlichten van een element (bijvoorbeeld een mooie boom of beeld)
Waarom kiezen voor Gardians?
  • Wij denken met u mee voor een verlichtingsplan;
  • Uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding;
  • Een breed scala aan tuinverlichting in ons assortiment;
De voordelen van LED

Ledverlichting werkt op 5 tot 10 watt en is genoeg om uw terras of oprit te verlichten. Ledverlichting is qua verbruik de goedkoopste oplossing, een gloei- of halogeenspot verbruikt namelijk maar liefst 50 watt. Ledlampen gaan gemiddeld 35.000 branduren mee.

Uitstekende service en nazorg

Bij ons is het belangrijkste dat u tevreden bent. Mocht er na de oplevering toch iets niet in orde zijn dan komen wij gewoon terug bij u om samen tot een oplossing te komen.

Gardians-Logo-Primary-Black