Alexandria

Below are a selection of examples of how Gardeny can transform gardens with a combination of great garden design, quality garden landscaping and skilled workmanship.

IMAG0528

Vooraf

In Oostvoorne kwamen wij bij deze klant.Een gemiddelde achtertuin met borders en oude bestrating.

Het is best wat onderhoud met deze kleine steentjes en de lage borders.De vraag was om er iets gezelligs van te maken met ook bergruimte.

 

Het resultaat

De uitdaging

Bergruimte creëren, groen in de tuin maar relatief makkelijk in onderhoud. Een plan voor de bestrating met een combinatie van materialen. Voor de mindere dagen of avonden qua weer een overkapping.

Verlichting en elektra moest ook worden meegenomen in het ontwerp. Graag wilde de klant proberen de 2 Photinia’s te sparen in de nieuwe tuin.

De oplevering

Om aan de wensen te voldoen hebben wij een maatwerk overkapping ontworpen met een berging in een.

De achterwand van de overkapping/schuur is gelijk de erfafscheiding van de tuin. Via de poort in de wand is het mogelijk om de tuin in en uit te gaan. De  verhoogde borders maken het onderhoud makkelijker en de Photinia’s komen helemaal tot hun recht in deze bakken.

Ook is de elektra door ons aangelegd samen met de verlichting. Het resultaat is een tuin met alle ruimte om te genieten, spullen op te bergen en toch redelijk wat groen erin.

“Graag willen wij het hele team van Gardians bedanken voor hun inzet om van onze enorme verwilderde puinhoop weer een mooie strakke tuin te maken. Het ziet er geweldig uit, vakwerk!”

Bert & Marjan