Elegantie

Hieronder ziet u een selectie van nog een voorbeeld hoe Gardians een tuin heeft getransformeerd naar een beleving. Een combinatie van vakmanschap, kwaliteit en design.

9fe2288925d9

Vooraf

Bij dit project werden we gevraagd door de klant een gezellige tuin met sfeer te ontwerpen die ook nog eens functioneel is.

Belangrijk was de beplanting, verlichting en een plaats voor de eettafel.

Wij zijn hier mee aan de gang gegaan.

Het resultaat

De uitdaging

In deze tuin is om meerdere materialen zoals beplanting, verlichting, hout, stenen etc. te combineren in een gemiddeld formaat achtertuin. Er is gedacht aan een plaats voor een eettafel, een plaats waar je lekker in je loungestoel even kan genieten van de zon en boek met kop thee of een lekker glas wijn.

De oplevering

Een tuin met strakke en ronde vormen. Een verhoogde vlonder en border. De combinatie van de verschillende soorten tegels en rondingen maken het ook erg speels. Bij de eettafel is een muur gemaakt die gebruikt kan worden als extra ruimte bij de tafel. De verlichting onder de natuursteenrand geeft ook een extra sfeer.

De kastanje houten palen zorgen ook voor sfeer maar zorgen er ook voor dat de vuilcontainers niet in het zicht staan.

“Graag willen wij het hele team van Gardians bedanken voor hun inzet om van onze enorme verwilderde puinhoop weer een mooie strakke tuin te maken. Het ziet er geweldig uit, vakwerk!”

Bert & Marjan