Idyllisch

Hieronder ziet u een selectie van nog een voorbeeld hoe Gardians een tuin heeft getransformeerd naar een beleving. Een combinatie van vakmanschap, kwaliteit en design.

20170626_085507

Vooraf

Nadat wij een tuin hebben aangelegd bij de zus van deze klant werden wij erbij geroepen om deze tuin compleet te renoveren. De tuin was al even niks aan gedaan. In deze tuin zat een vijver die niet erg veilig was met kinderen.

Ook aan de achterzijde bevind zich een sloot. Er was nog totaal geen idee wat ervan deze tuin gemaakt moest worden behalve een overkapping met schuur en veilig voor de kinderen.

Het resultaat

De uitdaging

Was om de klant te verrassen met een leuk idee, veilig voor de kinderen en niet te zwaar in onderhoud.

De moeilijkheidsgraad zat in de achterkant bij het water. Daar moest de overkapping komen en dat is redelijk lastig omdat de tuin daar verhoogd ligt aan het water met alle kans op verzakken. Het ontwerp viel gelijk in de smaak met wat kleine aanpassingen gingen wij aan de slag.

De oplevering

Is een tuin om echt van te genieten. Of het nou overdag is, ’s avonds samen of met een feestje.

Deze tuin leent zich overal voor.

Er zijn meerder plekjes waar je lekker kan zitten, eten, spelen of relaxen. De kinderen hebben alle ruimte om veilig te kunnen spelen.

Ook de verlichting is weer aanwezig in deze tuin. Alles is in groepen te schakelen en heeft een grote invloed op de sfeer in de tuin. Het beplantingsplan is door ons opgesteld, de planten geleverd en alles aangeplant.

“Graag willen wij het hele team van Gardians bedanken voor hun inzet om van onze enorme verwilderde puinhoop weer een mooie strakke tuin te maken. Het ziet er geweldig uit, vakwerk!”

Bert & Marjan