Rustiek

Hieronder ziet u een selectie van nog een voorbeeld hoe Gardians een tuin heeft getransformeerd naar een beleving. Een combinatie van vakmanschap, kwaliteit en design.

20151009_143749

Vooraf

Via een klant waar wij een nieuwbouw tuin hebben aangelegd kwamen deze klanten bij ons.

Nadat we een afspraak hebben gemaakt met deze klant zijn wij aan het ontwerp begonnen om de verouderde tuin in een compleet nieuw jasje te steken.

Het resultaat

De uitdaging

De uitdaging was om deze klant te verassen met het ontwerp en de indeling van de tuin. Dit is aardig gelukt! Wij hebben een plan gemaakt voor de verlichting.

Wij hebben diverse soorten materialen gebruikt voor de bestrating. De oprit is met de bestaande stenen opnieuw bestraat.

De oplevering

Is een tuin met voldoende groen en wat elementen van hout. Zoals een vlonder en een bank gemaakt in de ronding van de muur.

Hier zijn ook de Geoalivo flexstones gebruikt die na het verwerken zijn gevoegd. De voortuin is een beetje gebaseerd op het favoriete vakantieland van deze mensen…. Italië

“Graag willen wij het hele team van Gardians bedanken voor hun inzet om van onze enorme verwilderde puinhoop weer een mooie strakke tuin te maken. Het ziet er geweldig uit, vakwerk!”

Bert & Marjan