Stadstuin

Hieronder ziet u een selectie van nog een voorbeeld hoe Gardians een tuin heeft getransformeerd naar een beleving. Een combinatie van vakmanschap, kwaliteit en design.

20160919_082233

Vooraf

Dit is een tuin in de binnenstad van Brielle. Hier troffen wij een oude schuur aan, een muur gemetseld van oude ijsselsteentjes, oude bestrating en gazon. 

Het resultaat

De uitdaging

De bedoeling was om de sfeer van de binnenstad te behouden. Doordat de tuin taps toeloopt is het lastig om een schuur en overkapping te vinden die perfect passen in deze tuin.

Ook moest er sfeer gecreëerd worden in tuin. Verder niet teveel onderhoud zodat deze mensen in de vrije tijd kunnen genieten van hun tuin.

De oplevering

Een strakke tuin, met toch een stoere en sfeervolle uitstraling. De schuur en overkapping zijn door ons ter plaatse gemaakt zodat wij de totale ruimte konden benutten van de achterzijde van de tuin.

Het terras is verhoogd met rondom onder de tegels een ledstrip zodat het lijkt of het terras zweeft. In het plafond van de overkapping zijn spotjes geplaatst. De ledstrips zijn dimbaar zodat de juiste sfeer op dat moment bepaald kan worden.

Alle verlichting is los te schakelen d.m.v. een draadloze afstandsbediening.

Onder de overkapping is een vlonder van fiberon gemaakt.

“Graag willen wij het hele team van Gardians bedanken voor hun inzet om van onze enorme verwilderde puinhoop weer een mooie strakke tuin te maken. Het ziet er geweldig uit, vakwerk!”

Bert & Marjan